Grid Pattern

Het Nieuwe Normaal: Je hebt lef nodig voor duurzame gebiedsontwikkeling

BAM Wonen B.V.
Woensdag 11:30 - 12:30 E108

Do you want to attend this gathering?

70 places available.

Sign up

De ambitie van de gemeente Doetinchem om in De Kwekerij de nieuwe norm te stellen voor duurzame woningbouw, is werkelijkheid geworden. De selectie van ontwikkelaars, waaronder BAM Wonen voor 73 toekomstbestendige woningen, gebeurde op basis van de visie op het plangebied, de schetsontwerpen en duurzaam bouwen/gebruik van materialen volgens het principe van Het Nieuwe Normaal. Alleen door een scherpe uitvraag en intensief partnerschap kan deze toekomstbestendige wijk gerealiseerd worden.

 

Vanuit het hele land is de aanbesteding voor De Kwekerij met grote interesse gevolgd. De Kwekerij geldt als een voorbeeld voor moderne en toekomstbestendige woningbouw. Het gaat om 140 energieneutrale sociale huur- en koopwoningen, gebouwd met respect voor de natuur, denk aan houten gevels, grasdaken/daktuinen.

 

Nard Everdij (projectmanager Gemeente Doetinchem) en Angela Vorsselman (commercieel manager BAM Wonen) nemen u graag mee in de uitdagingen, de ambities en het lef dat komt kijken bij deze duurzame gebiedsontwikkeling.

Location

E108

Deelnemen

Do you want to attend this gathering?

70 places available.

Sign up

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 11:30 06/12/2024 12:30 Europe/Amsterdam Het Nieuwe Normaal: Je hebt lef nodig voor duurzame gebiedsontwikkeling De ambitie van de gemeente Doetinchem om in De Kwekerij de nieuwe norm te stellen voor duurzame woningbouw, is werkelijkheid geworden. PROVADA 2024, E108