Grid Pattern

Innovatiegebieden in transitie

Arup
Wednesday 11:00 - 12:00 C203

Innovatiegebieden, zoals campussen, science parken en innovatie districten, staan in het middelpunt van de belangstelling. Het zijn veelal de motoren van de regionale economie en deze gebieden fungeren als vliegwiel voor aantrekkelijke, dynamische stedelijke gebieden. Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen voor innovatiegebieden en welke aandachtspunten zijn cruciaal om tot een succesvol innovatiegebied te komen? Wat zijn de belangrijke internationale voorbeelden op dit gebied?

Onder leiding van moderator Jacques van Dinteren (IADP), gaan Paul Jansen (Associate Director) en Vivian Scheepers (Associate) van Arup over dit onderwerp in gesprek met de volgende gasten:
Marcella Wiffrie (Strategisch Adviseur Gebiedsontwikkeling, Gemeente Purmerend), Arjen Nieuwenhuizen (Economische Zaken & Cultuur, Gemeente Amsterdam), Benny Ng (Fund Manager, ASR Dutch Science Park Fund).

 

Location

C203

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 11:00 06/12/2024 12:00 Europe/Amsterdam Innovatiegebieden in transitie Innovatiegebieden, zoals campussen, science parken en innovatie districten, staan in het middelpunt van de belangstelling. Het zijn veelal de motoren van de regionale economie en deze gebieden fungeren als vliegwiel voor aantrekkelijke, dynamische stedelijke gebieden. PROVADA 2024, C203