Grid Pattern

Oude Lijn – Historisch traject, nieuwe stedelijkheid!

Verstedelijkingsalliantie
Woensdag 12:45 - 14:00 Arena

Oude Lijn – Historisch traject, nieuwe stedelijkheid!

Investeer ook in de grootste bouwkundige kwaliteitssprong in de Nederlandse geschiedenis, langs het spoor van Leiden tot Dordrecht.

De dubbele schaalsprong op het gebied van woningbouw en mobiliteit geeft de Zuidelijke Randstad de mogelijkheid om uit te groeien tot een bloeiende metropool. Dit gebied kent de hoogste arbeidsdichtheid en door hier 170.000+ woningen te bouwen, creëren we nog eens 85.000 werkplekken langs het spoor en de innovatie- en kennisas van Leiden tot Dordrecht.

Ontdek de investeringskansen op het gebied van stedelijke ontwikkeling tijdens onze exclusieve paneldiscussie op de Provada! In de spotlight staat de Oude Lijn, de 40 kilometer lange historische spoorlijn tussen Leiden en Dordrecht, met een blik naar de toekomst.

Verwacht een diepgaande verkenning van de unieke investeringsmogelijkheden en de synergie tussen woningbouw en hoogwaardig openbaar vervoer. Die niet alleen de lokale en regionale economie transformeert, maar die van heel Nederland. 

Doe mee!

Sluit aan bij beleidsmakers, vervoerders, grote werkgevers, projectontwikkelaars en topbeleggers in een gesprek over de dubbele schaalsprong in woningbouw en bereikbaarheid. Wat is er nodig om deze unieke bouwkundige kwaliteitssprong samen te realiseren? We bespreken het hier!

Rondetafel gesprek met o.a..:
Robert van Asten, voorzitter Verstedelijkingsalliantie,  (wethouder Den Haag).
Helma Born, regiodirecteur BPD
Fahid Minhas, directeur Neprom
Moderator: Tom van t Hek

 

speakers

Tom van 't Hek

Gespreksleider

Moderator

Helma Born

Regiodirecteur BPD | Bouwfonds gebiedsontwikkeling

Fahid Minhas

Directeur NEPROM

Robert van Asten

Voorzitter Verstedelijkingsalliantie Gemeente Den Haag

Location

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 12:45 06/12/2024 14:00 Europe/Amsterdam Oude Lijn – Historisch traject, nieuwe stedelijkheid! Oude Lijn – Historisch traject, nieuwe stedelijkheid!

Investeer ook in de grootste bouwkundige kwaliteitssprong in de Nederlandse geschiedenis, langs het spoor van Leiden tot Dordrecht. De dubbele schaalsprong op het gebied van woningbouw en mobiliteit geeft de Zuidelijke Randstad de mogelijkheid om uit te groeien tot een bloeiende metropool.
PROVADA 2024, Arena