Grid Pattern

ESG-expert Bas van de Griendt onthult nieuwste ESG-Vastgoedgids

Paris Proof
Wednesday 15:30 - 16:00

Do you want to attend this gathering?

Sign up

ESG is dé gamechanger voor onze vastgoedmarkt en komt nu in een stroomversnelling. Elke vastgoedprofessional krijgt ermee te maken, dus ook u. Hoog tijd voor actie! Maar wat houden ESG (Environment, Social & Governance), CSRD, ESRS en EU Taxonomie voor u als vastgoedprofessional nou écht in? Dat ontdekt u tijdens deze compacte ESG-vastgoedsessie door ESG-expert Bas van de Griendt:

•          Waar moet u rekening mee houden?

•          Hoe speelt u daarop in met uw ESG-strategie?

•          Kortom, waar liggen uw ESG-kansen?

Daarbij onthult Bas de gloednieuwe editie van zijn besteller ‘Het ABC van ESG Voor Vastgoedprofessionals’, uitgegeven door SPRYG Real Estate Academy. Met deze editie bent u weer helemaal up-to-date van de nieuwste kennis en kunde rond ESG. Van de eerste editie zijn al ruim 2.000 exemplaren verkocht. Mis het niet en zorg dat u erbij bent! Bas van de Griendt is eigenaar en adviseur Stratego Advies en auteur van de bestseller ‘Het ABC van ESG voor vastgoedprofessionals‘. Deze sessie wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Academy, dé duurzame vastgoedopleider.

 

Deelnemen

Do you want to attend this gathering?

Sign up

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 15:30 06/12/2024 16:00 Europe/Amsterdam ESG-expert Bas van de Griendt onthult nieuwste ESG-Vastgoedgids ESG is dé gamechanger voor onze vastgoedmarkt en komt nu in een stroomversnelling. Elke vastgoedprofessional krijgt ermee te maken, dus ook u. PROVADA 2024