Grid Pattern

Talk with passion: Een stad voor iedereen, ook voor dak- en thuisloze mensen

Heijmans Vastgoed
Woensdag 15:30 - 16:30 12-26

Een wijk waarin iedereen kan wonen en mee kan doen? Makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe gaan we om met mensen die geen (t)huis hebben? Helaas de keiharde werkelijkheid voor een steeds grotere groep. Hoe zorgen we ervoor dat er ook voor dak- en thuisloze mensen woonplekken komen in de wijk en hoe betalen we dat? Geld zou het probleem niet mogen zijn, want als je de businesscase verruimt, wordt het oplossen van dakloosheid een gunstig verhaal. In dakloosheid gaat namelijk ontzettend veel zorggeld om.

 

In deze unieke Talk with passion laten we zien hoe dakloosheid er echt uitziet en vertellen we je waarom dit juist een woonprobleem is en geen zorgprobleem. Heijmans en Kansfonds/ IPW bundelen in deze sessie hun krachten. Heijmans als gebiedsontwikkelaar van inclusieve wijken. Kansfonds/ IPW vanuit hun missie dat iedereen recht heeft op een thuis. 

 

DEELNEMEN? MELD JE AAN VIA DEZE LINK

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 15:30 06/12/2024 16:30 Europe/Amsterdam Talk with passion: Een stad voor iedereen, ook voor dak- en thuisloze mensen Een wijk waarin iedereen kan wonen en mee kan doen? Makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe gaan we om met mensen die geen (t)huis hebben? Helaas de keiharde werkelijkheid voor een steeds grotere groep. PROVADA 2024, 12-26