Grid Pattern

Circulair Bouwen: Hoe durft Brabant te kiezen voor deze aanpak?

Brabantstad
Donderdag 11:00 - 12:00 11-09

De nut en noodzaak van circulair bouwen wordt in deze sessie onder leiding van moderator Marionne van Dongen besproken. Hoe pakken we dit in grootstedelijk Brabant aan?
Aan bod komen enkele mooie Brabantse initiatieven met een circulaire aanpak. Voor het toekomstig regionaal bedrijventerrein Heesch West rondom Oss is een circulair kwaliteitsplan vastgesteld. Den Bosch gaat in op de gebiedsontwikkeling Tramkade/BSD en de relatie met circulariteit. Cirkelstad Breda licht enkele mooie initiatieven toe op het gebied van het benutten van reststromen en gaat daarbij in op de rol van de markt en de overheid. Vastgoedontwikkeling Belaveld in Tilburg is een UAV-GC contract, waarbij ontwerp én uitvoering is gegund aan een dienstverlener.

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 11:00 06/13/2024 12:00 Europe/Amsterdam Circulair Bouwen: Hoe durft Brabant te kiezen voor deze aanpak? De nut en noodzaak van circulair bouwen wordt in deze sessie onder leiding van moderator Marionne van Dongen besproken. Hoe pakken we dit in grootstedelijk Brabant aan?
Aan bod komen enkele mooie Brabantse initiatieven met een circulaire aanpak.
PROVADA 2024, 11-09