Grid Pattern

Veiligheid en betrouwbaarheid in gebouwen door 'simple thinking' over techniek

Kennisplein
Woensdag 11:00 - 12:00

We worden dagelijks geconfronteerd met een veranderende en soms disruptieve wereld. Of het nu gaat over overstromingen, cyberaanvallen, een energienet dat overbelast dreigt te raken: we worden steeds vaker uitgedaagd om onze assets te beschermen, processen draaiende te houden en mensen een veilige en gezonde werkomgeving te bieden. Ook zien we een toenemende regeldruk vanuit zaken als de NIS2 die organisaties dwingt om hun zaken qua digitale veiligheid goed op orde te hebben.

In deze presentatie geeft Ruud Kotylak, manager Critical Systems bij DWA, een zienswijze op de relatie tussen de eerdergenoemde ontwikkelingen en de gebouwde omgeving. Zijn visie beschouwt organisatorische en technische uitdagingen inclusief pragmatische oplossingen om de eerste stappen te zetten naar een toekomstbestendige gebouwde omgeving die bestand is tegen de uitdagingen van vandaag en morgen. Denk bijvoorbeeld aan simpele en concrete maatregelen in het ontwerp van installaties die ervoor zorgen dat in het geval van een calamiteit men snel weer grip krijgt op de situatie en processen door kunnen gaan.

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 11:00 06/12/2024 12:00 Europe/Amsterdam Veiligheid en betrouwbaarheid in gebouwen door 'simple thinking' over techniek We worden dagelijks geconfronteerd met een veranderende en soms disruptieve wereld. Of het nu gaat over overstromingen, cyberaanvallen, een energienet dat overbelast dreigt te raken: we worden steeds vaker uitgedaagd om onze assets te beschermen, processen draaiende te houden en mensen een veilige en gezonde werkomgeving te bieden. PROVADA 2024