Grid Pattern

Waarom investeren in je klantreis leidt tot lagere exploitatiekosten en een hogere vastgoedwaarde

Mosaic World
Woensdag 14:30 - 15:00 12-27

De afgelopen jaren hebben wij, samen met onze partners CBRE en ZIG, ingezet op het verbeteren van de klantreis, het verduurzamen van het onderhoud, en het verhogen van de klanttevredenheid. Ons doel? Het verlagen van de exploitatiekosten voor de vastgoedeigenaar, het creëren van een veilige woonomgeving voor onze bewoners en een hogere betrokkenheid in onze bewonerscommunity.

 

We zijn ervan overtuigd dat investeren in klanttevredenheid het financieel, duurzaam en sociaal rendement van uw vastgoedportefeuille zal optimaliseren. Door de juiste investeringen te doen, gerichte inspanningen te leveren en slimme oplossingen te implementeren, hebben we de klanttevredenheid aanzienlijk verhoogd, de onderhoudskosten verlaagd en de bezettingsgraad verhoogd. Dit heeft geleid tot een significante daling van de exploitatiekosten.

Enkele concrete voorbeelden:

  • Introductie van een online klantportaal voor duidelijke en transparante communicatie met bewoners, resulterend in een reductie van inbound calls met maar liefst 40%.
  • Implementatie van een jaarlijkse onderhoudscheck in iedere woning om eventuele gebreken tijdig te signaleren. Dit draagt bij aan een vermindering aan het aantal onderhouds- en reparatieverzoeken, en als gevolg een reductie van de CO2-uitstoot en de personeelskosten gerelateerd aan onderhoud.

Wilt u weten hoe we dit gedaan hebben? Kom dan naar onze gezamenlijke kennissessie tijdens Provada 2024, en ontdek hoe dit ook voor u kan werken. De panelexperts zullen vanuit hun eigen expertises uitleggen welke stappen wij genomen hebben, stil staan bij het resultaat, en u praktische tips en handvaten geven om ook uw exploitatiekosten te verlagen.

 

Wanneer: Woensdag 12 juni 2024, 14:30h – 15:00h
Waar: Provada, Stand:12-27 Mosaic World

Moderator:

  • Bob de Vilder (Mosaic World)

Sprekers:

  • Dave Huese (Business Development Manager, CBRE)
  • Ron Seesing (Director Commercial Real Estate, ZIG)
  • Jelle Kanselaar (Manager Customer Relations, Plaza Resident Services)

 

speakers

Bob de de Vilder

Management Mosaic World

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 14:30 06/12/2024 15:00 Europe/Amsterdam Waarom investeren in je klantreis leidt tot lagere exploitatiekosten en een hogere vastgoedwaarde De afgelopen jaren hebben wij, samen met onze partners CBRE en ZIG, ingezet op het verbeteren van de klantreis, het verduurzamen van het onderhoud, en het verhogen van de klanttevredenheid. PROVADA 2024, 12-27