Grid Pattern

Rondetafelgesprek "Ketenregie in het vastgoedmanagement"

a.s.r. Real Estate
Woensdag 15:30 - 16:30 11-21

Ketenregie in het vastgoedmanagement
Vastgoedmanagement is een vak. Het vakgebied is in ontwikkeling in een steeds sneller veranderde maatschappij. Tijdens het ronde tafel gesprek gaan we in gesprek met institutionele beleggers en vastgoedmanagers over de rol van vastgoedmanagement en de wijze waarop invulling gegeven kan worden aan regievoering. Welke impact heeft de vergaande automatisering op het vastgoedmanagement en hoe behoud je regie in een steeds groter wordend ketenmodel? Welke rol hebben de ketenpartners bij het invullen van Social binnen de ESG doelstellingen?

Deelnemers aan het ronde tafel gesprek zijn:
Sandra Heymans (Senior Director CBRE Nederland),  Sander Groot (Directeur van der Linden Vastgoedmanagement & Voorzitter Vastgoedmanagement Nederland), Ron Seesing (Directeur ZIG real estate), Erwin Wessels (Chief Investment Officer Altera Vastgoed) en Wouter Schuil (Hoofd propertymanagement a.s.r. real estate).

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 15:30 06/12/2024 16:30 Europe/Amsterdam Rondetafelgesprek "Ketenregie in het vastgoedmanagement" Ketenregie in het vastgoedmanagement
Vastgoedmanagement is een vak. Het vakgebied is in ontwikkeling in een steeds sneller veranderde maatschappij. Tijdens het ronde tafel gesprek gaan we in gesprek met institutionele beleggers en vastgoedmanagers over de rol van vastgoedmanagement en de wijze waarop invulling gegeven kan worden aan regievoering.
PROVADA 2024, 11-21