Grid Pattern

Events

PROVADA Beurs

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs van Nederland. In oktober 2021 zijn we weer terug in de RAI Amsterdam. Met fysieke stands,  netwerkmogelijkheden en een aantrekkelijk driedaags programma, biedt PROVADA plek voor nieuwe ontmoetingen, kennisdeling en inspiratie. 

key facts 1

 

TASTE OF PROVADA 

tasteofprovada2Op 17 juni 2021 organiseren wij een nieuw evenement ‘Taste of PROVADA’. Infotainment én netwerken voor beslissers uit de vastgoedsector.

Een voorproefje zou je kunnen zeggen. Met een waanzinnige licht- en geluidshow, een goed gezelschap en gepassioneerde topsprekers die hun droom vertolken, presenteren we een unieke belevenis. Na de voorstelling begint het netwerkgedeelte in de buitenlucht.

Invite only. Het is een besloten bijeenkomst, omdat we het kleinschalig en veilig willen houden. Meer informatie volgt.

 

PROVADA on Tour

PROVADA on Tour organiseert belevingsvolle bijeenkomsten op maat. Hierbij staan kennisdeling, inspiratie en netwerken centraal. PROVADA bied deze bijeenkomsten kan deze bijeenkomsten als fysiek evenement. PROVADA voegt waarde toe door de volledige organisatie uit handen nemen en -indien gewenst- bij het samenstellen van het programma in combinatie met de juiste sprekers, moderators en (media)partners.

 

PROVADA LIVE 

1 opening webPROVADA LIVE zijn virtuele evenementen waar kennisdeling centraal staat én waar ook ruimte is voor kleinschalige, besloten (fysieke) sessies. Met PROVADA LIVE richten we ons met webinars, talkshows en keynotes op kennisdeling en actualiteiten.

 

 

 

Meer informatie? Houd deze website in de gaten of neem contact met ons op.