Grid Pattern

André Leeuwis

Managing Director Drees & Sommer Nederland

Vanuit een (bouw)technische achtergrond heeft André Leeuwis zich ontwikkeld tot een allround manager. Tot de fusie met Drees & Sommer medio 2020 was hij één van de drie directeur-eigenaren van BOAG. Met aandacht voor de integrale kwaliteit en met een hoog probleemoplossend vermogen is hij nu als managing director bij Drees & Sommer eindverantwoordelijk voor het team Construction Management. Hij is daarbij vooral ook zelf op een aantal projecten actief betrokken als senior projectmanager of projectdirecteur. André kan hierbij putten uit zijn opgebouwde ervaring met vooral complexe utiliteitsbouwprojecten in zowel het maatschappelijke als het commerciële werkveld. Als sprekende voorbeelden gelden diverse logistieke centra, kantoren, zorgcentra, monumentale renovaties en herbestemmingen.
Ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld logistiek vastgoed volgt hij nauwgezet. André maakt ze toepasbaar voor de klanten, zowel eindgebruikers als ontwikkelaars en beleggers. Zo is er op dit moment veel aandacht voor de 'last mile logistics', duurzaamheid en vanwege het ruimtegebrek voor dubbel grondgebruik.
André heeft een rustige en inhoudelijke manier van aansturen. Hierdoor kan hij in een situatie met veel stakeholders partijen goed met elkaar laten samenwerken voor het optimale resultaat. Waar nodig kan hij deze samenwerking bevorderen, zonder de gebruikelijke beheersfactoren voor een project uit het oog te verliezen.
Omdat projecten alleen tot stand komen en kunnen slagen in teamverband heeft hij veel aandacht voor kennisoverdracht en bevorderen van de groei van de teamleden. Daarbij maakt hij gebruik van de internationale standaarden van Drees & Sommer SE en van het pragmatisme van het Nederlandse team.

Bijeenkomst

Donderdag 11:45 - 12:15

De logistieke wereld verandert razendsnel: hoe speel je met vastgoed in op die ontwikkelingen?: Studio 4

Gerelateerde sprekers

Jeroen van der Meer

Directeur Ooms Makelaars

Joep Schroeders

Foreign Investments Manager SADC

Peter Oosterbaan

Senior projectmanager Drees & Sommer Nederland

Rinus Verhey

Commercieel Directeur Heembouw Bedrijfsruimten

Tom van 't Hek

Dagvoorzitter/ Gespreksleider