Grid Pattern

BrabantStad bestuurderssessie: Combineren van wonen en werken. Hoe durft Brabant te innoveren? (1)

BrabantStad
Woensdag 11:00 - 11:45 11-09

Ook in Brabant hebben we te maken met steeds schaarser wordende ruimte in combinatie met een groeiende vraag naar woningen én werklocaties. Dit zorgt voor uitdagingen, maar tegelijkertijd biedt het ook kansen om aantrekkelijke, duurzame en levendige gemengde stedelijke gebieden te realiseren. Waar wonen en werken samen komen en elkaar versterken.   

Hoe innoveren we op dit gebied in de Brabantse stedelijke gebieden? Waar zien we mogelijkheden om te versnellen, wat werkt en wat werkt niet en hoe doen we dit samen? Samen met partners in de stad, met de provincie en met andere steden. In deze sessie geven we aan de hand van concrete projecten voorbeelden en inspiratie en laten we zien hoe Brabant op dit gebied durft te innoveren. 

 Laat je inspireren door gedeputeerde Stijn Smulders van de provincie Noord-Brabant over hoe we hier in Brabant met elkaar aan werken. Daarnaast vertellen in deze sessie wethouders Eddie Förster uit Breda, Pieter-Paul Slikker uit ’s-Hertogenbosch en Bas van der Pol uit Tilburg over aansprekende voorbeelden uit hun eigen gemeente.

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 11:00 06/12/2024 11:45 Europe/Amsterdam BrabantStad bestuurderssessie: Combineren van wonen en werken. Hoe durft Brabant te innoveren? (1) Ook in Brabant hebben we te maken met steeds schaarser wordende ruimte in combinatie met een groeiende vraag naar woningen én werklocaties. Dit zorgt voor uitdagingen, maar tegelijkertijd biedt het ook kansen om aantrekkelijke, duurzame en levendige gemengde stedelijke gebieden te realiseren. PROVADA 2024, 11-09