Grid Pattern

Talk with passion: Mensen in de stad, waar leidt sociale cohesie toe

Heijmans Vastgoed
Woensdag 11:30 - 12:15 12-26

In gebiedsontwikkeling gaat het om het combineren van harde en zachte factoren. Als maatschappelijk betrokken gebiedsontwikkelaar werkt Heijmans al jaren met een sociaal hart aan opgaven.

 

Woensdag laten we ons inspireren door Mitchel Sam-Sin, cultureel ondernemer in Rotterdam Zuid. Mitchel heeft een wandeling gemaakt door Hart van Zuid, Rotterdam en bekijkt het gebied vanuit een kunstzinnig, sociaal en maatschappelijk perspectief. Concrete voorbeelden uit Hart van Zuid komen aan bod. Tijdens zijn Talk with passion reflecteert Mitchel op wat hij gezien en gehoord heeft. Hij vertelt over zijn belangrijkste bevindingen en wat hij hieruit zou meenemen voor de gebiedsontwikkeling Feyenoord City, de buurman van Hart van Zuid, waar we aan het begin staan van de stedelijke transformatie.

DEELNEMEN? MELD JE AAN VIA DEZE LINK.


Na de talk praten we aan tafels verder over maatschappelijke uitdagingen die jij ervaart. Dit doen we onder genot van een proeverij, verzorgd door de TafelvanZeven.

 

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 11:30 06/12/2024 12:15 Europe/Amsterdam Talk with passion: Mensen in de stad, waar leidt sociale cohesie toe In gebiedsontwikkeling gaat het om het combineren van harde en zachte factoren. Als maatschappelijk betrokken gebiedsontwikkelaar werkt Heijmans al jaren met een sociaal hart aan opgaven.  

Woensdag laten we ons inspireren door Mitchel Sam-Sin, cultureel ondernemer in Rotterdam Zuid.
PROVADA 2024, 12-26