Grid Pattern

KYC Portal: een nieuwe manier voor het aanleveren van klantdata aan de banken!

ABN AMRO
Woensdag 10:30 - 11:00 11-07

Ivich Hoffman - Manager DesignConnect – Innovation & Design Detecting Financial Crime ABN AMRO

'Connect to Detect’ Binnen de afdeling die zich richt het veilig houden van het financieel stelsel, ben ik verantwoordelijk voor de interbancaire, maar ook publiek-private samenwerkingen. De gemeenschappelijke Know Your Client Portal is hier een mooi voorbeeld van. Ik heb meer dan 27 jaar ervaring in de bancaire sector waarbij ik commerciële functies afwissel met de meer strategische.

Sven Meurs - Business Developer – Innovation & Design Detecting Financial Crime abn amro

Binnen het DesignConnect team van ABN Amro hou ik me bezig met innovatieve ontwikkelingen rond beleid en proces. Een belangrijk deel hiervan vindt plaats in interbancaire en publiek-private samenwerkingen. Tijdens de Provada introduceren wij een nieuw KYC Portaal voor zakelijk vastgoed partijen. Dit innovatieve portaal is ontwikkeld door ABN Amro in samenwerking met Rabobank, ING en SBR.

Thijs de Jong - Business Developer| Innovation & Design Detecting Financial Crime ABN AMRO

 Inmiddels ben ik circa 10 jaar werkzaam in het Compliance werkveld, waarvan  5 jaar geleden bij ABN AMRO. Na een aantal jaren leiding heb gegeven te hebben aan een team dat onderzoeken doen namens onze bank in het kader van de Wwft, werk ik nu binnen het innovatieteam. Hierbij kijk ik naar de ontwikkelingen rondom Know Your Client en hoe we dat voor klanten beter kunnen maken.  Zodoende ben ik op grote interbancaire en publiek-private samenwerkingen actief, zoals bijvoorbeeld de KYC Taxonomie en Transactie Monitoring Nederland.

 

 

 

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 10:30 06/12/2024 11:00 Europe/Amsterdam KYC Portal: een nieuwe manier voor het aanleveren van klantdata aan de banken! Ivich Hoffman - Manager DesignConnect – Innovation & Design Detecting Financial Crime ABN AMRO

'Connect to Detect’ Binnen de afdeling die zich richt het veilig houden van het financieel stelsel, ben ik verantwoordelijk voor de interbancaire, maar ook publiek-private samenwerkingen.
PROVADA 2024, 11-07