Grid Pattern

Energyhub als kans voor bedrijfsvestiging

Metropoolregio Utrecht
Donderdag 10:00 - 10:30 12-23

Bedrijven zijn gebaat bij een goede energievoorziening en zekerheid van levering. Deze energiezekerheid is steeds vaker onzeker. Bij de vestiging van een onderneming kijken we tegenwoordig niet meer alleen naar beschikbare ruimte. Energie en de beschikbare netcapaciteit zijn belangrijke factoren geworden voor het wel of niet vestigen van een bedrijf op een bepaalde locatie. Een energyhub, het slim opwekken, opslaan en verdelen van energie, kan bedrijfsvestiging aantrekkelijk(er) maken, nu en in de toekomst. En is daarmee een echte meerwaarde en kans voor bedrijfsmatig vastgoed!

André Oldenkamp (adviseur Energietransitie en Landelijk gebied, gemeente Lopik) en Iris Vrijsen (adviseur Duurzaamheid, gemeente Lopik) gaan graag met je in gesprek over dit onderwerp en hun ervaringen.

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 10:00 06/13/2024 10:30 Europe/Amsterdam Energyhub als kans voor bedrijfsvestiging Bedrijven zijn gebaat bij een goede energievoorziening en zekerheid van levering. Deze energiezekerheid is steeds vaker onzeker. Bij de vestiging van een onderneming kijken we tegenwoordig niet meer alleen naar beschikbare ruimte. PROVADA 2024, 12-23