Grid Pattern

Lessen uit de praktijk: genomineerd Merwede LAB innovatiemotor voor duurzame gebiedsontwikkeling

Metropoolregio Utrecht
Donderdag 12:00 - 12:30 12-23

Dubbel genomineerd voor de Provada Inspiratie Awards: programmamanager van het Merwede LAB Mirjam Schmüll vertelt met Merwede LAB-grondlegger Niel Glas (strategisch projectmanager Merwede, gemeente Utrecht) en Martijn Bakker (partner Lingotto) over de innovaties die het Merwede LAB, een unieke publiek-private samenwerking, voortbrengt. Een collectieve commitment van 10 jaar zorgt ervoor dat alle eigenaren ‘above and beyond’ gaan om te innoveren. Dankzij vrij-downloadbare naslagwerken van tastbare resultaten worden deze nu al gebruikt in de Metropoolregio Utrecht en daarbuiten.

Hoe zijn publiek-private samenwerkingen in te richten om als motor voor breed gedragen innovaties te fungeren? Daarover gaan Mirjam Schmüll, Niel Glas en Martijn Bakker met je in gesprek.

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 12:00 06/13/2024 12:30 Europe/Amsterdam Lessen uit de praktijk: genomineerd Merwede LAB innovatiemotor voor duurzame gebiedsontwikkeling Dubbel genomineerd voor de Provada Inspiratie Awards: programmamanager van het Merwede LAB Mirjam Schmüll vertelt met Merwede LAB-grondlegger Niel Glas (strategisch projectmanager Merwede, gemeente Utrecht) en Martijn Bakker (partner Lingotto) over de innovaties die het Merwede LAB, een unieke publiek-private samenwerking, voortbrengt. PROVADA 2024, 12-23