Grid Pattern

Lunchsessie: veerkrachtige steden en klimaatrisico's

Kennisplein door KERN, NEVAP en Amsterdam School of Real Estate
Donderdag 12:00 - 13:00

Lunchsessie: veerkrachtige steden en klimaatrisico's, waarom we niet noodzakelijkerwijs effecten op vastgoedprijzen zien.

Veerkrachtige steden en vastgoed worden om verschillende redenen steeds relevanter. De uiteenlopende opvattingen over veerkracht en klimaatrisico's op de lange termijn zorgen ervoor dat we niet noodzakelijkerwijs vastgoedprijseffecten waarnemen.

Algemeen directeur van de ASRE prof. dr. Arno van Vlist deelt in deze kennissessie zijn expertise over klimaatrisico's in relatie tot de vastgoedsector. Hij geeft een speedcollege en leidt een paneldiscussie met nationale en internationale experts: Alexandra Boot (founder Boot Advocaten & Blue Building Institute), Katherine Beisler (director head of ESG Consulting bij Hollis), Boris van der Gijp (directeur Vastgoed bij Achmea Real Estate) en Hans Vrensen (hoofd Research & Strategy bij AEW-Europe).

De paneldiscussie gaat in op belangrijke aspecten als de taxatie van bestaand vastgoed, de impact van ESG (Environmental, Social en Governance) risico's op vastgoedportefeuilles en de learnings voor ontwikkellocaties en toekomstig vastgoed. Het panelgesprek biedt waardevolle inzichten voor alle professionals in de vastgoedsector.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze ASRE@Provada-lezing en paneldiscussie, voor een broodje wordt gezorgd. De voertaal is Nederlands (en Engels).

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 12:00 06/13/2024 13:00 Europe/Amsterdam Lunchsessie: veerkrachtige steden en klimaatrisico's Lunchsessie: veerkrachtige steden en klimaatrisico's, waarom we niet noodzakelijkerwijs effecten op vastgoedprijzen zien. Veerkrachtige steden en vastgoed worden om verschillende redenen steeds relevanter. De uiteenlopende opvattingen over veerkracht en klimaatrisico's op de lange termijn zorgen ervoor dat we niet noodzakelijkerwijs vastgoedprijseffecten waarnemen. Algemeen directeur van de ASRE prof. dr. PROVADA 2024