Grid Pattern

Digital Twins en duurzaamheid: De toekomst van stedelijke ontwikkeling door Tygron en NL Greenlabel

NL Greenlabel
Woensdag 13:00 - 13:30 10-35

Mis deze sessie niet om te ontdekken hoe het nieuwe tijdperk van AI, High Performance Computing en Digital Twins stedelijke ontwikkeling transformeert en leer hoe deze technologieën duurzaamheid meetbaar maken en complexe stedelijke vraagstukken oplossen.

Tygron en NL Greenlabel maken samen duurzaamheid in de leefomgeving meetbaar. NL Greenlabel beheert een integraal concept van duurzaamheid dat urgente vraagstukken zoals klimaatadaptatie, energietransitie, verlies van biodiversiteit en maatschappelijk draagvlak met elkaar verbindt. Voor het meetbaar maken van de duurzame leefomgeving wordt het Tygron Platform gebruikt; een Digital twin die rekent aan de leefomgeving. De visualisaties helpen om met stakeholders het gesprek aan te gaan en te laten zien wat de consequenties zijn van stedenbouwkundige keuzes op de leefomgeving en vice versa.

Tijdens onze sessie staat het Tygron Platform in de spotlight. Florian Witsenburg, CEO van Tygron, neemt de aanwezigen mee in de indrukwekkende wereld van Digital Twins, AI en High Performance Computing. Hij laat zien welke mogelijkheden deze technologieën bieden op het gebied van (stedenbouwkundige) ontwerpen.

Het vormgeven van een duurzame leefomgeving vereist een zorgvuldige afweging van thema’s als woningbouw, klimaatadaptatie en bereikbaarheid. Elk besluit heeft directe gevolgen voor de leefbaarheid, veiligheid en natuurlijke habitats. Het Tygron Platform biedt een oplossing door beter en integraal inzicht te geven in mogelijke problemen als mogelijke oplossingen. Het stelt experts in staat om stedelijke situaties en toekomstige ingrepen integraal te simuleren, visualiseren en analyseren.

Kom luisteren en maak kennis met de krachtige technologische basis die Tygron heet en waar NL Greenlabel, samen met de leden van de Wetenschappelijke Raad van Advies, een verdere doorvertaling van heeft gemaakt om te komen tot een duurzame en leefbare omgeving!

Sprekers zijn Florian Witsenburg (Tygron) en Maarten Alberse (NL Greenlabel)

www.registerduurzameleefomgeving.nl

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 13:00 06/12/2024 13:30 Europe/Amsterdam Digital Twins en duurzaamheid: De toekomst van stedelijke ontwikkeling door Tygron en NL Greenlabel Mis deze sessie niet om te ontdekken hoe het nieuwe tijdperk van AI, High Performance Computing en Digital Twins stedelijke ontwikkeling transformeert en leer hoe deze technologieën duurzaamheid meetbaar maken en complexe stedelijke vraagstukken oplossen. Tygron en NL Greenlabel maken samen duurzaamheid in de leefomgeving meetbaar. PROVADA 2024, 10-35