Grid Pattern

Duurzaamheidsparagraaf DuPa 2.0 in praktijk. Wat zijn de eerste lessons learned, welke tools beschikbaar en wat gaat er nog komen?

ABN AMRO
Donderdag 14:30 - 15:00 11-07

Goed nieuws! De Duurzaamheidsparagraaf is gelanceerd en al veelvuldig ingevuld ontvangen door de banken. Een half jaar wennen, proberen en resultaten later, hoe staat het er nu voor? Onder leiding van moderator Reinier Mijsberg (ABN Amro) gaan we in deze sessie dieper in op de ervaringen en lessons learned van taxateurs, de beschikbaarheid van tools en automatisering, en een scherpe blik op wat de toekomst voor taxateurs te brengen heeft. Hoe kunnen we de kwaliteit vergroten? Waar lopen taxateurs nu tegen aan? Welke rol kan of moet de markt spelen om vastgoed duurzamer te maken?

 Moderator:

Reinier Mijsberg (ABN Amro)

Sprekers:

Jeroen Bom (Colliers)

Erik Schlooz (Kate Innovations)

Tristan Nieuwenhuis (Stainable)

sprekers

Reinier Mijsberg

ABN AMRO

Moderator

Erik Schlooz

KATE Innovations

Jeroen Bom

Colliers

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 14:30 06/13/2024 15:00 Europe/Amsterdam Duurzaamheidsparagraaf DuPa 2.0 in praktijk. Wat zijn de eerste lessons learned, welke tools beschikbaar en wat gaat er nog komen? Goed nieuws! De Duurzaamheidsparagraaf is gelanceerd en al veelvuldig ingevuld ontvangen door de banken. PROVADA 2024, 11-07