Grid Pattern

Terugblik op PROVADA 2024 & Vooruitblik naar 2025

17 September 2024

Meer bezoekers minder afval: terugblik op PROVADA 2024  

PROVADA 2024 was opnieuw een groot succes. Via een enquête onder de standhouders hebben we waardevolle inzichten verzameld die ons helpen om toekomstige edities nog beter te maken.  

Zo hebben gezamenlijke inspanningen op het gebied van afvalscheiding geleid tot een reductie van ca. 25% van het restafval, een belangrijke stap richting een duurzamer evenement. En een aanmoediging om ons afvalplan door te ontwikkelen.  

De nieuwe PROVADA app is goed ontvangen. Meer dan 7.000 actieve gebruikers hebben samen ruim 11.000 connecties en meer dan 400 afspraken gemaakt. Dit maakt de app tot een krachtige tool voor netwerken in combinatie met een handige wegwijzer naar de stands en de zalen.  
Ook op het gebied van bereikbaarheid hebben we, dankzij extra parkeerplaatsen en last-mile vervoer in samenwerking met WFC, MRP, Mobian en RAI Amsterdam, veel bezoekers een verbeterde service kunnen bieden.  

 

PROVADA 2025: Bridging the Gap

Met trots presenteren we het thema voor PROVADA 2025: Bridging the Gap. Dit thema richt zich op het overbruggen van de belangrijkste uitdagingen in de vastgoedsector. Denk aan het slaan van bruggen tussen huur en koop, fossiele en duurzame energie, en tussen de publieke en private sector. In een steeds meer verdeelde samenleving is samenwerking essentieel om tot duurzame oplossingen te komen.  

Zet de nieuwe datum alvast in je agenda: 17, 18 en 19 juni 2025. 
PROVADA 2025 belooft opnieuw een inspirerend event te worden, waar we samen bruggen slaan en de toekomst van de vastgoedsector vormgeven. 

Nieuwsbrief 1200x250 Themabeeld PROVADA 2025

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten