Grid Pattern

Build to Connect 2024: Samen bouwen voor een betere toekomst!

24 September 2024

Op vrijdag 20 september vond de tweede editie van Build to Connect plaats, dé teambuilding ervaring voor de vastgoedsector. Samen met meer dan 100 enthousiaste deelnemers hebben we in het Eemklooster in Amersfoort een kettingreactie gebouwd van geredde en bijzondere materialen. Dit evenement draait niet alleen om samenwerking en creativiteit, maar vooral om het steunen van Stichting Homeplan, die huizen bouwt voor mensen in armoede.


Een dag vol impact

Build to Connect biedt vastgoedprofessionals een unieke kans om niet alleen hun netwerk uit te breiden, maar ook hun samenwerkingsvaardigheden te testen door uitdagende en creatieve opdrachten. Elk jaar bedenken de teams creatieve oplossingen om een complexe kettingreactie te voltooien, waarbij elke schakel impact heeft op de volgende.

 

Een prachtig resultaat voor Stichting Homeplan

Tijdens de afsluitende barbecue werd het bedrag feestelijk onthuld: €52.663. Met dit fantastische bedrag kunnen maar liefst 10 huizen worden gebouwd in Zuid-Afrika, waarmee mensen in extreme armoede een veilig onderdak krijgen.

 

We kijken vooruit naar 2025

PROVADA en partners kijken alweer uit naar de volgende editie van Build to Connect in september 2025. Wil je volgend jaar ook deelnemen aan dit onvergetelijke evenement en bijdragen aan een goed doel? De voorinschrijvingen zijn nu geopend! Mis deze kans niet om met je vastgoedteam deel te nemen en een verschil te maken.

 

Meer informatie

Bezoek de website van Stichting Homeplan voor meer informatie over hun prachtige werk. > www.homeplan.nl 

 

PROVADA Build To Connect event met Stichting Homeplan groepsfoto van boven september 2024

 

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie

Nieuwsberichten